ANDY WARHOL _ enrolla-t

Andy Warhol (1928-1987) va ser precursor de l’art pop i un dels artistes gràfics nord-americans més coneguts a escala mundial. Segur que coneixes la seva obra gràfica en sèrie, com les superfamoses Llaunes de sopa Campbell, i les seves cares de famosos que encara avui dia es consideren emblemes de l’art mundial contemporani.

Però Warhol també es va atrevir amb el cinema i la literatura on, igual que en l’art gràfic, va ser reflex de les seves excentricitats.

Andy Warhol s’incorpora com a nou personatge al Projecte ENROLLA-T que proposa manualiats senzilles i divertides i promou el reciclatge. Un recurs didàctic o simplement un entreteniment o un regal divertit.

Material_ 1 tub de paper de wc, adhesiu universal i tisores.

Imprimiu la plantilla en paper A-4. La plantilla està preparada a tamany per recobrir un rotlle de paper de wc estàndar de 9,5 x 16 cm. Comproveu que les mides son correctes pel vostre rotlle de paper i que la impressió es realitza al 100% d’escala.

Retalla la plantilla en forma de rectangle excepte el cabell on cas resseguir el contorn.

Poseu adhesiu a la part del darrera de la impressió o al rotlle de paper.

Enganxeu la plantilla al voltant del rotlle de paper de wc.

… I JA TENIM AL WARHOL ACABAT!! …

I també pots trobar la il·lustració de Andy Warhol en format vectorial per a merchandising comercial, escalable i editable.

Pots comprar la llicència per a realitzar elements textils com samarretes, coixins o tote bags, tasses, objectes de decoració com pòsters, quadres o vinils adhesius o productes per a papereria com llibretes, carpetes o pots per a escriptori… o tot allò que se t’acudeixi!

Afegeix també alguna de les seves famoses frases i serà un èxit assegurat entre els fans de l’artista!

Andy Warhol print download

No et perdis els altres personatges del  PROJECTE ENROLLA-T
__

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial. T’agrairem que comparteixis l’enllaç d’aquesta pàgina amb els teus amics en lloc de compartir els seus continguts. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales. Te agradecemos que compartas el enlace de esta página con tus amigos en lugar de compartir sus contenidos. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. By all means tell your friends – we encourage you to share the link to this page with your friends rather than sharing the file. Thanks for your respect.