BON NADAL _ conte

BON NADAL és un board book o conte de cartó especialment indicat per a nadons d’entre 0 a 3 anys.

Es tracta d’un Concept book on només apareix una imatge o escena senzilla per pàgina.

Editat per El Cep i la Nansa edicions, en la versió en català i Carambuco ediciones en castellà dins de la col·lecció MINI.

Té un format de 18 x 18 cm amb 16 pàgines de cartó rígid amb les puntes arrodonides, un format perfecte per a ser sostingut pels nadons.

La introducció a la lectura i l’aprenentatge a través del conte es pot iniciar als pocs mesos d’edat. Amb temàtiques properes al nadó, Bon Nadal mostra d’una forma cronològica els esdeveniments més propers i rellevants de les festes nadalenques: el calendari d’advent, fem el Pessebre, decorem l’arbre de Nadal, caguem el Tió, mengem neules i torrons, cantem nadales, rebem els Reis d’Orient i els hi donem la carta, fins que arriben el final de les vacances i ens acomiadem del Nadal fins a l’any vinent.

El seu ordre cronològic permet explicar als més petits “què vindrà després”, el que els dona seguretat i els permet saber quin serà el proper gran aconteixement.

MINI és una col·lecció de contes de cartró pensats per a nadons de 0 a 3 anys. Però… què aporta de nou aquesta col·lecció? Què la fa diferent de la resta de book board? Per quina raó és recomanable?

MINI vol fomentar el respecte per la diversitat i la introducció de valors des dels primers anys de vida i que seran bàsics pel futur desenvolupament dels nens i nenes. Està realitzada amb molta cura en tots els detalls i assessorada per especialistes en cadascuna de les temàtiques tractades, d’aquesta manera ens assegurarem que els nostres infants capten des de molt petits aspectes bàsics que marcaran el seu futur com el respecte i l’acceptació de la diversitat, la importància de compartir, l’alegria de celebrar, el coneixement de l’entorn, les festes i les tradicions, la importància de l’amistat per sobre del materialisme o l’interès personal, la superació de situacions de por o conflicte… una eina d’una aparent simplicitat que amaga darrere una tasca acurada i rigorosa per oferir als nadons un aprenentatge ric i divers. Una col·lecció que serà una eina per gaudir i aprendre.

Les imatges són netes, brillants i contrastades, amb un fons neutre on els elements ressalten d’una forma clara. Els contorns arrodonits i suaus, però sense perdre força gràcies al contorn negre de les figures.

Els textos, amb lletra gran i en majúscules ajudaran a familiaritzar al nadó amb la forma de les lletres.

El conte de les festes de Nadal explicades per als més petits!

Y también en castellano!

comprar

Descobreix els altres contes de la col·lecció!

      


Ressenyes

Entrenubesespeciales

Revista BEBÉS Y MÁS

Mamá se escribe con K


BON NADAL  /  FELIZ NAVIDAD (2017) 
text_ Glòria Fort
il·lustracions_ Glòria Fort
edita_ El Cep i la Nansa edicions / Carambuco ediciones, colección “mini”
 format_ Tot cartró (Board book) – 16 pàgines – 18 x 18 cm
0 a 3 anys
català _ castellano

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave