THE BEATLES _ enrolla-t

The Beatles és un dels grups de rock anglès més conegut i admirat que van conquistar el món amb les seves mítiques cançons. Tots taral·larejem quan sona una de les seves composicions i són molts els seus seguidors i fans.

En aquest cas he reproduït els uniformes que Paul, John, George i Ringo van lluir per a la portada de l’àlbum Sgt. Pepper ‘s Lonely Hearts Club Band, el vuitè àlbum d’estudi de la banda britànica, i que es van convertir en un emblema de la beatlemania mundial. Blau per a Paul, verd llimona per a John, rosa per Ringo i taronja per a George, es tracta sens dubte d’una indumentària que va marcar estil per la seva originalitat i colorit.

Sgt. Pepper ‘s Lonely Hearts Club Band és un dels àlbums més venuts de la història, amb 32 milions de vendes estimades; i també s’ha convertit en el segon àlbum més venut en la història del Regne Unit. Innovador en molts sentits, des de la seva estructura fins a les seves tècniques d’enregistrament, va ser agregat al Registre Nacional de l’Enregistrament de la Biblioteca del Congrés dels Estats Units per ser «cultural, històrica, o estèticament significativa».

Aquest és el meu petit homenatge a aquest genial quartet que ha acompanyat amb la seva música moments inoblidables. Una manualitat molt senzilla per als més fans o per apropar els nens a la música i història d’aquesta formació. Així que, si tu també estàs atacat per la Beatlemanía, no te la pots perdre!

 

download

HARRISON LENON McCartney Ringo Starr

En primer lloc, imprimiu la plantilla dels personatges en dos paper A-4. La plantilla està preparada a tamany per recobrir un rotlle de paper de wc estàndar de 9,5 x 16 cm. Comproveu que les mides son correctes pel vostre rotlle de paper i que la impressió es realitza al 100% d’escala.

Material: 4 tubs de paper de wc, adhesiu universal i tisores.

 

00_Material-Beatles

Retalleu les plantilles en forma de rectangle, tenint en compte que el barret de la figura de George ha de sobresortir lleugerament del tub i s’ha de retallar seguint la línia negra del contorn.

01_-Beatles-_-Gloria-Fort

Poseu cola a la part del darrera de la impressió o al tub de paper.

02_-Beatles-_-Gloria-Fort

Enganxeu la plantilla al voltant del tub de paper.

03_-Beatles-_-Gloria-Fort

Repetir la mateixa operació per a Paul McCartney

08_-Beatles-_-Gloria-Fort

John Lennon

10_-Beatles-_-Gloria-Fort

Ringo Starr

09_-Beatles-_-Gloria-Fort

i George Harrison!!

07_-Beatles-_-Gloria-Fort

11_-Beatles-_-Gloria-Fort

I també pots trobar la il·lustració The Beatles en format vectorial per a merchandising comercial.

Pots comprar la il·lustració per a realitzar elements textils com samarretes, coixins o tote bags, tasses, objectes de decoració com pòsters, quadres o vinils adhesius o productes per a papereria com llibretes, carpetes o pots per a escriptori… o tot allò que se t’acudeixi!

print  THE BEATLES download

No et perdis els altres personatges del  PROJECTE ENROLLA-T
__

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort i són només per ús personal. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial. T’agrairem que comparteixis l’enllaç d’aquesta pàgina amb els teus amics en lloc de compartir els seus continguts. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort y son sólo para uso personal. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales. Te agradecemos que compartas el enlace de esta página con tus amigos en lugar de compartir sus contenidos. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort and are for personal use only. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. By all means tell your friends – we encourage you to share the link to this page with your friends rather than sharing the file. Thanks for your respect.