AUDREY HEPBURN _ enrolla-t

Audrey Hepburn (1929-1993) és una de les meves actrius preferides, tant pel seu talent, la seva imatge i el seu immens glamour, com també pel fet que les dues vàrem néixer el mateix dia, el 4 de maig.

Una de les pel·lícules més emblemàtiques d’aquesta actriu britànica és Breakfast at Tiffany’s (1961) on llueix la imatge més glamourosa i sofisticada de l’època daurada del cinema americà, amb un elegant vestit negre dissenyat per Givenchy en el que m’he inspirat per a realitzar aquest petit homenatge.

Però, a part de la seva imatge sofisticada i de ser una icona del cinema, una de les coses que més m’admiren d’aquesta actriu, és que va dedicar gran part de la seva vida a realitzar tasques de col·laboració amb Unicef, de la que va ser ambaixadora de bona voluntat.

Material_ 1 tub de paper, adhesiu universal i tisores.

Imprimeix la plantilla en 1 paper A-4. La plantilla està preparada al tamany adequat per a recobrir un rotlle de paper de wc estàndard de 9,5 x 16 cm. Comprova que les mides són correctes pel rotlle de paper que s’ha d’utilitzar i que la impressió es realitza al 100% d’escala.

00_Material-Audrey

Retalleu la plantilla tenint en compte que el cabell de la part superior ha de sobresortir lleugerament del tub.

01_-Audrey-_-Gloria-Fort

Poseu adhesiu a la part del darrera de la impressió o al rotlle de paper.

02_-Audrey-_-Gloria-Fort

Enganxeu la plantilla al voltant del rotlle de paper de wc.

03_-Audrey-_-Gloria-Fort

I ACABADA!! No us sembla encantadora? Pur glamour!!

04_-Audrey-_-Gloria-Fort

I també pots trobar la il·lustració de l’Audrey Hepburn en format vectorial per a merchandising comercial, vectorial i editable.

Pots comprar la llicència per a realitzar elements textils com samarretes, coixins o tote bags, tasses, objectes de decoració com pòsters, quadres o vinils adhesius o productes per a papereria com llibretes, carpetes o pots per a escriptori… o tot allò que se t’acudeixi!

Afegeix també alguna de les seves famoses frases i serà un èxit assegurat entre els fans de l’artista!

print AUDREY HEPBURN download

No et perdis els altres personatges del  PROJECTE ENROLLA-T
__

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial. T’agrairem que comparteixis l’enllaç d’aquesta pàgina amb els teus amics en lloc de compartir els seus continguts. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales. Te agradecemos que compartas el enlace de esta página con tus amigos en lugar de compartir sus contenidos. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. By all means tell your friends – we encourage you to share the link to this page with your friends rather than sharing the file. Thanks for your respect.