ARTS I NATURA FESTIVAL _ imatge gràfica

Arts i Natura Festival proposa que un espai museístic de la ciutat de Vilanova i la Geltrú, la Masia d’en Cabanyes, concentri durant un dia una colla d’activitats i propostes educatives, culturals, participatives i solidàries. Un seguit d’activitats que es porten a terme a l’aire lliure i,  en diferents espais de la casa-museu dels Cabanyes –  per a descobrir la seva història i col·leccions: tallers, espectacles, contes, jocs…. en un entorn natural privilegiat.

Per a l’edició del Festival del 2018 s’ha creat una imatge gràfica que s’ha aplicat a diferents suports i formats necessaris per a la promoció de l’esdeveniment: cartell, tríptic, banner, suports de senyalització, targetes identificadores i fins i tot una proposta d’activitat.

La proposta se centra en el públic familiar i, per tant, es va optar per donar el màxim protagonisme precisament als destinataris de les activitats, la família. El marc remarca la seva importància i alhora situa les activitats en l’àmbit de l’art. Al fons es pot reconèixer fàcilment l’edifici de la Masia d’en Cabanyes i el seu entorn enjardinat.

S’ha utilitzat una gamma cromàtica restringida de colors rosats, que identifiquen el color característic de l’espai de la Masia d’en Cabanyes, i els tons verds que ens evoquen inevitablement la natura i l’entorn dels jardins.

L’Arts i Natura Festival proposa tot un seguit de propostes culturals i educatives, participatives i solidàries, activitats que s’han plantejat gràcies a la col·laboració d’entitats, teixit associatiu i persones del territori compromeses amb la cultura, propostes que vinculen l’art, la natura i la creativitat amb un objectiu solidari, en la que famílies ajuden a altres famílies.

Totes aquestes activitats s’han recollit en un tríptic on es pot trobar tota la informació sobre les activitats i horaris en format imprès, així com el cartell. Per la web i xarxes socials s’han adaptat els diferents continguts per a la difusió en xarxes socials i web.

Utilitzant els mateixos elements, també s’ha creat l’activitat “Dibuixa la teva obra d’art”, també inclosa dins el programa d’activitats.


Ressenyes

Eix diari

Aldia.cat

Canal Blau TV

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave