FRIDA KHALO _ enrolla-t

Frida Khalo (1907-1954) és, sens dubte, una de les artistes més conegudes de l’art llatinoamericà del segle XX. Una dona molt emblemàtica, tant per la seva obra pictòrica i literària com per la seva peculiar forma de vestir i el seu físic inconfusible. Aquest vol ser un petit i particular homenatge a aquesta gran dona i artista.

Material_ 1 tub de paper de wc, adhesiu universal i tisores.

04_-Frida-_-Gloria-Fort

Imprimiu la plantilla en paper A-4. La plantilla està preparada a tamany per recobrir un rotlle de paper de wc estàndar de 9,5 x 16 cm. Comproveu que les mides son correctes pel vostre rotlle de paper i que la impressió es realitza al 100% d’escala.

00_Material-Frida

Retalleu les plantilles i poseu adhesiu a la part del darrera de la impressió o al rotlle de paper.

01_-Frida-_-Gloria-Fort

Enganxeu la plantilla al voltant del rotlle de paper de wc.

02_-Frida-_-Gloria-Fort

… I JA TENIM LA FRIDA ACABADA!! …

05_-Frida-_-Gloria-Fort

I també pots trobar la il·lustració de Frida Kahlo en format vectorial per a merchandising comercial.

Pots comprar la llicència de la il·lustració vectorial per a realitzar elements textils com samarretes, coixins o tote bags, tasses, objectes de decoració com pòsters, quadres o vinils adhesius o productes per a papereria com llibretes, carpetes o pots per a escriptori… o tot allò que se t’acudeixi!

Afegeix també alguna de les seves famoses frases i serà un èxit assegurat entre els fans de l’artista!

print FRIDA KHALO download

No et perdis els altres personatges del  PROJECTE ENROLLA-T
__

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial. T’agrairem que comparteixis l’enllaç d’aquesta pàgina amb els teus amics en lloc de compartir els seus continguts. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales. Te agradecemos que compartas el enlace de esta página con tus amigos en lugar de compartir sus contenidos. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. By all means tell your friends – we encourage you to share the link to this page with your friends rather than sharing the file. Thanks for your respect.