LA MEVA FAMÍLIA _ conte

LA MEVA FAMÍLIA és un board book o conte de cartó especialment indicat per a nadons d’entre 0 a 3 anys.

Es tracta d’un Concept book on només apareix una imatge o escena senzilla per pàgina.

Editat per El Cep i la Nansa edicions, en la versió en català i Carambuco ediciones en castellà, és el 7é volum publicat de la col·lecció MINI.

 

Té un format de 18 x 18 cm amb 16 pàgines de cartó rígid amb les puntes arrodonides, un format perfecte per a ser sostingut pels nadons.

La introducció a la lectura i l’aprenentatge a través del conte es pot iniciar als pocs mesos d’edat. Amb temàtiques properes al nadó, La meva família mostra d’una forma senzilla i tendre les relacions familiars des del punt de vista de la diversitat! En el conte podran veure tipus de famílies molt diferents: monoparentals, homoparentals, biparentals, heteroparentals, reconstituides, d’acollida, multirracials, adoptiva, intergeneracional o esperant un nou membre… Totes diferents, totes especials.

El nadó podrà reconèixer la seva realitat familiar o entendre que existeixen molts i diversos models familiars i d’aquesta manera acceptar d’una forma natural la riquesa i possibilitats de tants models com famílies existeixen. Els valors i el missatge que es vol transmetre és la importància de la família i el fet de saber que pot ser plural i diversa i que pot ser canviant, que està en constant evolució i que es pot transformar cap a un nou model sense per això deixar de ser una família.

Aquest conte permet explicar als més petits que existeixen tantes famílies com maneres d’estimar i convida a la reflexió sobre la propia realitat familiar…  la teva família, com és?

Perfecte per poder passar una bona estona junts veient i comentant el que passa en cadascuna de les pàgines del llibre.

Les imatges són netes, brillants i contrastades, amb un fons neutre on els elements ressalten d’una forma clara. Els contorns arrodonits i suaus, però sense perdre força gràcies al contorn negre de les figures.

Els textos, amb lletra gran i en majúscules ajudaran a familiaritzar al nadó amb la forma de les lletres. Cada pàgina conté una frase curta amb una paraula destacada que ajudarà, a més, a ampliar el vocabulari.

Il·lustracions clares, senzilles i ben contrastades per un fàcil reconeixement i identificació dels diferents membres d’una família.

 

El conte sobre la diversitat familiar per als més petits!!!

¡Y también en castellano!

comprar


Agraïments

Aquesta col·lecció ha comptat amb l’assessorament de:

MÒNICA ALBERTÍ i CORTÉS  Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB). Postgraduada en Mediació, Màster Oficial en Pedagogia Social i Comunitària i Doctorada en Educació per la FPCEE Blanquerna (URL). Mediadora, formadora i assessora especialitzada en el desenvolupament de l’enfocament restauratiu en l’àmbit escolar.

CARME BOQUÉ i TORREMORELL  Diplomada en Magisteri, especialitat en Educació Infantil i en Llengües estrangeres, i llicenciada en Filosofia – Ciències de l’Educació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Postgraduada en Mediació i Resolució de Conflictes i doctorada en Pedagogia per la Universitat Ramon Llull (URL). Actualment és professora als estudis de Grau i Màsters i responsable de títols propis i formació continuada de la FPCEE Blanquerna.

MONTSERRAT LLINARES FITE  Doctora en psicologia de l’educació. Professora de la FPCEE Blanquerna Universitat Ramon Llullespecialitzada en atenció a la diversitat. Experta en Universal Instructional Desing. Màster en Teràpia Breu Estratègica per la Universitat de Palo Alto. Màster universitari en pedagogia social i comunitaria: lideratge de la transformació socioeducativa. Membre del grup de recerca Discapacitat i Qualitat de Vida: Aspectes educatius. Investigadora col·laboradora del Laboratoire Santhesi Université Montpellier.

BLANCA PIÑOL BERTRAN  Diplomada en Magisteri, especialitat en Educació Infantil i especialista en l’etapa de 0-3 anys, amb llarga experiencia a la llar d’infants El Gavot de la Generalitat de Catalunya a Vilanova i la Geltrú.

ISABEL VÁZQUEZ CORTÉS  Diplomada en Magisteri, especialitat en Educació Infantili especialista en l’etapa de 0-3 anys, amb 35 anys d’experiencia en el desenvolupament afectiu, emocional i cognitiu de molts infants a la llar d’infants El Drac de la Generalitat de Catalunya a Vilanova i la Geltrú.


Ressenyes

Andorra Difusió ràdio i televisió d’Andorra


LA MEVA FAMÍLIA / MI FAMILIA (2018)
text_ Glòria Fort
il·lustracions_ Glòria Fort
edita_ El Cep i la Nansa edicions / Carambuco ediciones, col·lecció “mini”
format_ Tot cartró (Board book) – 16 pàgines – 18 x 18 cm
0 a 3 anys
idiomes_ català – castellano

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave