FREDDIE MERCURY _ enrolla-t

Freddie Mercury (1946-1991) és un dels meus músics preferits. Vocalista, músic i compositor, és conegut internacionalment com a líder de la banda de rock britànica QUEEN. Va néixer a Tanzània l’any 1946 i va ser una figura provocadora, carismàtica i versàtil fins que l’any 1991 la seva mort va commocionar el món. No oblidaré mai la seva interpretació, junt amb Montserrat Caballé, a l’obertura dels Jocs Olímpics de Barcelona. Aquest és el meu petit homenatge al gran Freddie i un regal per a tots aquells, que com jo, es consideren els seus admiradors.

La marca, una altra de les senyes d’identitat de Queen, va ser també una creació del vocalista, que va deixar patents els seus dots com a dissenyador. La imatge presentava els quatre signes del zodíac dels membres de la banda (dos lleons per Roger i John, els dos Leos del grup, el cranc pel signe càncer de Brian May i les nimfes que identificaven el signe de verge de Freddie) al voltant de una gegantesca Q i, tot això, amb l’au fènix, que saludava el naixement del grup de les cendres d’altres formacions. També des del primer moment va ser Freddie l’impulsor de la imatge visual de la formació, amb la seva personalíssima posada en escena i la seva inconfusible vestuari .

En aquesta il·lustració he reproduit el vestuari que Freddie Mercuriy va utilitzar al número final del seu concert a Wembley l’any 1986. Crec que és la indumentària que millor el representa… el d’una gran QUEEN!!

Queen logo

Material_ 1 tub de paper, adhesiu universal i tisores.

Imprimiu la plantilla en paper A-4. La plantilla està preparada a tamany per recobrir un rotlle de papaer de wc estàndar de 9,5 x 16 cm. Comproveu que les mides son correctes pel vostre rotlle de paper i que la impressió es realitza al 100% d’escala.

00_Material-Mercury

Retalleu la plantilla.

01_-Mercury-_-Gloria-Fort

Poseu adhesiu a la part del darrera de la impressió o al rotlle de paper.

02_-Mercury-_-Gloria-Fort

Enganxeu la plantilla al voltant del rotlle de paper de wc.

03_-Mercury-_-Gloria-Fort

ET VOILÀ!!

04_-Mercury-_-Gloria-Fort

No et perdis els altres personatges del PROJECTE ENROLLA-T

I també pots trobar la il·lustració de Freddie Mercury en format vectorial per a merchandising comercial.

Pots comprar la llicència per a realitzar elements textils com samarretes, coixins o tote bags, tasses, objectes de decoració com pòsters, quadres o vinils adhesius o productes per a papereria com llibretes, carpetes o pots per a escriptori… o tot allò que se t’acudeixi!

Afegeix també alguna de les seves famoses frases i serà un èxit assegurat entre els fans de l’artista!

print FREDDIE MERCURI download

No et perdis els altres personatges del  PROJECTE ENROLLA-T
__

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial. T’agrairem que comparteixis l’enllaç d’aquesta pàgina amb els teus amics en lloc de compartir els seus continguts. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales. Te agradecemos que compartas el enlace de esta página con tus amigos en lugar de compartir sus contenidos. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. By all means tell your friends – we encourage you to share the link to this page with your friends rather than sharing the file. Thanks for your respect.