DÒMINO de SANT JORDI _

S’acosta la festa de Sant Jordi i, com cada any, us volem oferir algun recurs didàctic per treballar aquest tema a casa o a l’aula.

Aquest any hem dissenyat un joc de dòmino complementari al conte de SANT JORDI de la col·lecció “mini” de El Cep i la Nansa editorial.

Es tracta d’un joc per als més petits on es combinen les imatges simples i les paraules clau de la llegenda de Sant Jordi i que es corresponen també amb les paraules ressaltades del text del conte.

Les imatges s’han col·locat a l’esquerra de cada fitxa i les paraules a la dreta. D’aquesta manera quan el nen o la nena juga al joc llegeix primer el text i seguidament busca la imatge que li correspon, seguint el sentit normal de lectura. D’aquesta manera a l’infant li resulta molt més fàcil el joc que buscar la paraula corresponent a la imatge a tota la resta de fitxes cada cop que vol col·locar una nova fitxa.

 

Fer la manualitat és tan senzill com descarregar l’imprimible, enganxar sobre una cartolina o un cartonet (us servirà qualsevol cartró de caixes que vulgueu reciclar) i retallar cada una de les peces…

Descarrega l’imprimible completament GRATIS

I a JUGAR!!

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. Thanks for your respect.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave