FESTA MAJOR _ Associació Balls Populars de Sant Sadurní d’Anoia

L’Associació de Balls Populars de Sant Sadurní (ABPSSA) està integrada pel Ball de Gitanes, el Ball de Bastoners, el Ball de Panderetes i el Ball dels Capgrossos. Uns balls populars on tenen representació des dels més petits fins als més grans.

Coincidint amb el 5è aniversari de l’associació s’ha incorporat el Ball de Pastorets i s’ha creat una imatge commemorativa dels actes.

El dia 29 de novembre, diada de Sant Sadurní, el municipi celebra la seva Festa Major i per aquest motiu l’Associació de Balls Populars de Sant Sadurní ha volgut fer un dibuix representatiu de cada un dels seus balls que he tingut el gran plaer d’il·lustrar i que els mateixos protagonistes m’han ajudat a cuidar fins al més petit detall.

Aquests dibuixos s’han utilitzat per a la realització de samarretes que trobareu en diferents talles i colors, així com altres productes de marxandatge de l’Associació que segur us encantaran.

__

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial i tenen els drets d’ús cedits a l’Associació de Balls Populars de Sant Sadurní d’Anoia. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales y tienen los derechos de uso cedidos a l’Associació de Balls Populars de Sant Sadurní d’Anoia. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. Thanks for your respect.

SaveSave