LA DONA QUE SOMIAVA UN JARDÍ _ quadern de dibuix i brodats

La dona que somiava un jardí és una narració sense text. Una seqüència de dibuixos que es deixen caure dolçament en una petita i senzilla llibreta de 15×15 cm. Cada dibuix és l’expressió sincera i íntima d’un sentiment, d’un desig, d’un somni, d’un anhel… d’un gran amor per la bellesa.

Com en una autobiografia il·lustrada veiem en diferents moment d’ensomni, com els elements vegetals és fonen i confonen, juguen, amb la figura buscant ser un únic ésser. Mans, cervell, cor, pubis…. són la representació d’una ànima que floreix.

La dona que somiava un jardí esclata sota les primeres llums del matí a l’agost del 2017. Les imatges que es trobaven guardades a l’interior van anar sorgint d’una forma inconscient i fluida. Només calia posar la mà i la calma, la brisa marina i els matiners rajos de sol varen fer la resta. Queden  encara moltes pàgines al quadern, i com les que veieu ara, en vindran de noves… per que aquesta dona no vol deixar mai de somiar.

Poc a poc aquestes imatges em van servir per unir dues de les meves activitats preferides, el dibuix i el brodat i els dibuixos del quadern han començat a donar pas a una col·lecció de brodats.

Es tracta d’un projecte viu, que creix poc a poc i que evoluciona pel simple plaer de somiar.