POSTERS I VINILS DE FESTA MAJOR _ prints

POSTERS i TELES

Si esteu enamorats de la Festa Major, voleu decorar l’habitació dels més petits o el vostre espai preferit de la casa, voleu personalitzar el vostre local o empresa, ara teniu una bona oportunitat.

Impressions sobre paper fotogràfic o tela amb bastidor dels personatges i entremesos dels Balls Populars preferits de la vostra localitat… gegants, mulasses, dracs, nans, diables, castellers… no els podeu deixar escapar!

De moment aquí podeu veure els balls que ja estan a la venda, però aviat la col·lecció inclourà altres balls i entremesos de diferents poblacions de Catalunya.

Els quadres es comercialitzen en diferents dos tamanys i estan realitzats en impressió sobre paper o bastidor d’alta qualitat i poden ser col·locats enmarcats o directament sobre la paret.


VINILS

També tenim els VINILS DE FESTA MAJOR per a formats més grans.

De moment aquí podeu veure els balls que ja estan a la venda, però aviat la col·lecció inclourà altres balls i entremesos de diferents poblacions de Catalunya. Els vinils es comercialitzen en diferents tamanys, entre 1 m i 25 cm i estan realitzats en impressió sobre vinil d’alta qualitat i poden ser col·locats sobre un suport o directament sobre la paret.


Els quadres i vinils es realitzen sota comanda. Si voleu alguna personalització o el vostre personatge encara no està disponible no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Per pressupost i encàrrecs podeu contactar a través de contacte d’aquesta web o a Art Bonaire.