AMY WINEHOUSE_ enrolla-t

Amy Winehouse (Anglaterra 1983 – 2011)

No hi ha paraules per descriure la veu i el talent d’aquesta gran cantant anglesa que ens va deixar prematurament a 27 anys. Les seves cançons i el seu talent ens acompanyaran sempre.

PLANTILLA 3D

Pots utilitzar la plantilla d’aquest personatge per a regalar als seus fans incondicionals, com a recurs didàctic a l’aula o simplement col·leccionar els teus ídols… t’animes?

És molt fàcil de realitzar i pots comprar el personatge amb descàrrega inmediata de la plantilla a aquest l’enllaç:

Material_ 1 tub de paper de wc, adhesiu universal i tisores.

Imprimeix la plantilla en 1 paper A-4. La plantilla està preparada a la mida adequada per a recobrir un rotlle de paper de wc estàndard de 9,5 x 16 cm. Comprova que les mides són correctes pel rotlle de paper que s’ha d’utilitzar i que la impressió es realitza al 100% d’escala.

Retalla la plantilla en forma de rectangle excepte el cabell, on cal resseguir el contorn.

Posa l’adhesiu sobre tota la superfície del rotlle de paper.

Enganxa la plantilla al voltant del rotlle de paper.

 

… I JA TENIM A L’AMY WINEHOUSE PREPARADA PER CANTAR!

 

POSTERS I PRINTS

… i si ho prefereixes, pots trobar la il·lustració de Amy Winehouse en format vectorial per a merchandising comercial, preparada per a diferents formats, escalable i editable i que pots adquirir amb descàrrega inmediata en el seguent link:

Pots comprar la llicència d’ús per a realitzar elements textils com samarretes, coixins o tote bags, tasses, objectes de decoració com pòsters, quadres o vinils adhesius o productes per a papereria com llibretes, carpetes o pots per a escriptori o tot allò que se t’acudeixi, tant per ús personal com a comercial.

Afegeix també alguna de les seves famoses frases i serà un èxit assegurat!

No et perdis els altres personatges del  PROJECTE ENROLLA-T
__

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial. T’agrairem que comparteixis l’enllaç d’aquesta pàgina amb els teus amics en lloc de compartir els seus continguts. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales. Te agradecemos que compartas el enlace de esta página con tus amigos en lugar de compartir sus contenidos. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. By all means tell your friends – we encourage you to share the link to this page with your friends rather than sharing the file. Thanks for your respect.