GEGANTS de RIBES DE FRESER

El Manelic i la Núria són els Gegants de Ribes de Freser i representen els dos personatges principals -el pastor i la noia- de l’obra de teatre Terra Baixa d’Àngel Guimerà, una obra inspirada en indrets de la vall de Ribes.

Aquests dibuixos s’han utilitzat per a la realització de samarretes que trobareu en diferents talles i colors, així com altres productes de marxandatge dels geganters i geganteres de Ribes de Fresere que segur us encantaran.

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial i tenen els drets d’ús cedits als Geganters de Ribes de Freser. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales y tienen los derechos de uso cedidos a los Geganters de Ribes de Freser. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. Thanks for your respect.

SaveSave