YAYOI KUSAMA_ enrolla-t

Yayoi Kusama (草間 彌生) (MatsumotoJapó 1929)

Artista i escriptora japonesa, al llarg de la seva carrera, ha treballat amb una gran varietat de mitjans incloent: pintura, collage, escultura, art performance i instal·lacions, la majoria dels quals exhibeixen el seu interès temàtic en la psicodelia, la repetició i els patrons. Kusama és una precursora dels moviments de l’art pop, minimalisme i art feminista i va influenciar als seus contemporanis. Ha estat oblidada després que va deixar l’escena de l’art novaiorquès a principis de la dècada de 1970, però Kusama ha de ser reconeguda com una de les artistes més importants del Japó i una veu molt important del avant-garde.

 

POSTERS I PRINTS

… i si ho prefereixes, pots trobar la il·lustració de Yayoi Kusama en format vectorial per a merchandising comercial, preparada per a diferents formats, escalable i editable i que pots adquirir amb descàrrega inmediata en el seguent link:

Pots comprar la llicència d’ús per a realitzar elements textils com samarretes, coixins o tote bags, tasses, objectes de decoració com pòsters, quadres o vinils adhesius o productes per a papereria com llibretes, carpetes o pots per a escriptori o tot allò que se t’acudeixi, tant per ús personal com a comercial.

Afegeix també alguna de les seves famoses frases i serà un èxit assegurat!

No et perdis els altres personatges del  PROJECTE ENROLLA-T
__

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial. T’agrairem que comparteixis l’enllaç d’aquesta pàgina amb els teus amics en lloc de compartir els seus continguts. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales. Te agradecemos que compartas el enlace de esta página con tus amigos en lugar de compartir sus contenidos. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. By all means tell your friends – we encourage you to share the link to this page with your friends rather than sharing the file. Thanks for your respect.