BE HAPPY _ Advent calendar

S’acosta Nadal… i una de les tradicions més entranyables i boniques pels més petits de la casa és fer el compte enrere amb el tradicional calendari d’advent. Et proposo un calendari d’advent que pots fer amb molt poc temps i material i que omplirà d’il·lusió als petits (o no tan petits) que t’envolten. Només necessitaràs 24 sobres de paper craft, 24 pinces, un tros de cordó i 24 “sorpreses”… petits dolços, xocolatines, enganxines, polseretes, joguines… o simplement, alguna frase bonica que pugui alegrar el dia o un diamant… és igual, per què el més important serà arrencar aquell somriure que sempre ens enamora, no et sembla?

SONY DSC

Podeu decorar els sobres com més us agradi… jo he utilitzat unes cintes de whasi tape de tons vermells i els he coordinat amb les pinces a les quals he enganxat uns petits cors fets de cartró i pintats de vermell. He dibuixat els números amb un retolador negre directament als sobres i… ja està!!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Ara només ens queda penjar la corda i “estendre” els sobres… però… per què no fer el nostre calendari una mica més “especial”? Per què no fer unes targetes per endolcir i fer la vida més feliç als que ens envolten?

Una frase per a cada dia… 24 missatges per a ser més feliç… abans de Nadal!!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

#11

SONY DSC

 

FREE DOWNLOAD

Calendari d’Advent Be happy_catala

Calendario de Adviento Be happy_castellano

Advent Calendar Be happy_english

Calendario dell’Avvento Be happy_italiano

Calendrier de l’Avent Be happy_français

Julekalender Be happy_norsk

Julkalender Be happy_svenska

アドベント・カレンダー  Be happy_日本語

出现日历 Be happy_中国

SaveSave

5 thoughts on “BE HAPPY _ Advent calendar

  1. Moltes gràcies Glòria ! Al fi hem pogut deixar de comprar aquells calendaris “horrorosos” amb xocolata. Els nens s’ho estan passant “pipa” !!

Deixa un comentari