BE HAPPY _ Advent calendar

[cat] S’acosta Nadal… i una de les tradicions més entranyables i boniques pels més petits de la casa és fer el compte enrere amb el tradicional calendari d’advent. Et proposo un calendari d’advent que pots fer amb molt poc temps i material i que omplirà d’il·lusió als petits (o no tan petits) que t’envolten. Només necessitaràs 24 sobres de paper craft, 24 pinces, un tros de cordó i 24 “sorpreses”… petits dolços, xocolatines, enganxines, polseretes, joguines… o simplement, alguna frase bonica que pugui alegrar el dia o un diamant… és igual, per què el més important serà arrencar aquell somriure que sempre ens enamora, no et sembla?

[cast] Se acerca la Navidad … y una de las tradiciones más entrañables y bonitas para los más pequeños de la casa es hacer la cuenta atrás con el tradicional calendario de adviento. Te propongo un calendario de adviento que puedes hacer en muy poco tiempo y material y que llenará de ilusión a los pequeños (o no tan pequeños) que te rodean. Sólo necesitarás 24 sobres de papel craft, 24 pinzas, un trozo de cordón y 24 “sorpresas” … pequeños dulces, chocolatinas, pegatinas, pequeños juguetes … o simplemente, alguna frase bonita que pueda alegrar el día o un simple diamante … da igual, por que lo más importante será arrancar esa sonrisa que siempre nos enamora ¿no te parece?

SONY DSC

Podeu decorar els sobres com més us agradi… jo he utilitzat unes cintes de whasi tape de tons vermells i els he coordinat amb les pinces a les quals he enganxat uns petits cors fets de cartró i pintats de vermell. He dibuixat els números amb un retolador negre directament als sobres i… ja està!!

Podeis decorar los sobres como más os guste … yo he utilizado unas cintas de whasi tape de tonos rojos y los he coordinado con las pinzas a las que he pegado unos pequeños corazones hechos de cartón y pintados de rojo. He dibujado los números con un rotulador negro directamente en los sobre … y listo!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Ara només ens queda penjar la corda i “estendre” els sobres… però… per què no fer el nostre calendari una mica més “especial”? Per què no fer unes targetes per endolcir i fer la vida més feliç als que ens envolten?

Una frase per a cada dia… 24 missatges per a ser més feliç… abans de Nadal!!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

#11

SONY DSC

Ahora sólo nos queda colgar la cuerda y “tender” los sobres … pero… ¿Por qué no hacer nuestro calendario un poco más “especial”? ¿Por qué no hacer unas tarjetas para endulzar y hacer la vida más feliz a los que nos rodean?

Una frase para cada día … 24 mensajes para ser más feliz … antes de Navidad!!

FREE DOWNLOAD

Calendari d’Advent Be happy_catala

Calendario de Adviento Be happy_castellano

Calendario dell’Avvento Be happy_italiano

Calendrier de l’Avent Be happy_français

Julekalender Be happy_norsk

Julkalender Be happy_svenska

アドベント・カレンダー  Be happy_日本語

出现日历 Be happy_中国

2 thoughts on “BE HAPPY _ Advent calendar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s