PLANTS _ watercolor

Plants-blog-_-Gloria-Fort

Avui us ensenyo unes il·lustracions molt decoratives i desenfadades que queden perfectes en qualsevol ambient i que, a més, us poden servir per iniciar-vos en el món de l’aquarel·la.

Només cal que descarregueu gratis els dibuixos adjunts i els imprimiu. Podeu utilitzar la plana impresa com a referència o calcar-la amb llàpis sobre un full de paper d’aquarel·la gruixut. En aquest cas hem utilitzat un full de gra gruixut de 23 x 32,5 cm, amb un 60 % de cotó i un gruix de 240 gr/m2, acid free. Es tracta d’un paper molt texturat que dona més relleu i enriqueix la simplicitat de la il·lustració, però també es pot utilitzar un paper de gra més fi. Si us decanteu per una cartolina de menys gruix caldrà que la mulleu abans per evitar que s’onduli a l’aplicar l’aquarel·la.

plantilla-cactus plantilla-plants

Download PLANTS click here plantilla plants _ Gloria Fort

Download CACTUS click here plantilla cactus _ Gloria Fort

Un cop tingeu transferida la imatge només cal que prepareu els colors disolent la pastilla o la pintura en tub en una mica d’aigua. Us recomano utilitzar les tintes bastant diluides per evitar que els colors quedin excessivament densos i li treguin delicadesa al dibuix.

Procureu carregar el pincell amb suficient pintura com per que no us quedi mai sec i ja podeu començar a pintar… i a disfrutar!!

Originals en venda. Contacta!

Cactus-_-Gloria-Fort

 

Plants---Gloria-Fort

Originals for sale. Contact us!

Plants taula

__

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort i són només per ús personal. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial. T’agrairem que comparteixis l’enllaç d’aquesta pàgina amb els teus amics en lloc de compartir els seus continguts. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort y son sólo para uso personal. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales. Te agradecemos que compartas el enlace de esta página con tus amigos en lugar de compartir sus contenidos. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort and are for personal use only. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. By all means tell your friends – we encourage you to share the link to this page with your friends rather than sharing the file. Thanks for your respect.

1 thoughts on “PLANTS _ watercolor

  1. Retroenllaç: GdD: Albert Einstain e l’equazione della primavera | Craft Patisserie

Els comentaris estan tancats.