4 SEASSONS _ vectorial collection

Il·lustracions vectorials de les 4 estacions de l’any, perfectes per a calendaris, agendes, invitacions, postals, gràfics per a webs o blocs, posters, objectes promocionals…

SPRING

Spring-wallpaper-iphone-Gloria-Fort

Ha arribat la primavera i a poc a poc deixem enrere la quietud de la boira i la fredor de l’hivern… les flors i la vida esclaten per tot arreu trencant la monotonia i esquitxant el nostre entorn gris omplint-lo de colors.

Spring-wallpaper-ipad-Gloria-Fort

SUMMER

Summer-wallpaper-iphone-Gloria-Fort

Per a la il·lustració d’estiu de la Col·lecció dels motius 4 estacions he triat el motiu Seigaiha.

Seigaiha significa “ones del mar” en japonès i és un motiu ornamental clàssic i símbol de bons auguris… i l’he triat per a desitjar-vos a tots un magnífic i refrescant estiu!!

iPad-Air-2-Mockup summer

 

AUTUMN

autumn-wallpaper-iphone-gloria-fort

Per a la il·lustració de tardor de la Col·lecció dels motius 4 estacions he triat un motiu clàssic de ratlles verticals que m’anava genial per a representar la pluja tan característica d’aquesta estació de l’any.

ipad-air-2-mockup-autumn

 

WINTER

winter-wallpaper-iphone-gloria-fort

 

L’hivern és temps de festes i celebracions, temps de fred i de caliu… però també temps de recolliment i reflexió, de pensar en aquells que estan a l’altra banda de la tanca, que veuen de lluny l’opulència de l’estació de l’any més dura.

Us proposo una imatge simple i alhora emotiva que ens ajudi a pensar a aquells menys afavorits, que ens recordi que podem obrir tanques amb la força de l’esperança i l’amor.

ipad-air-2-mockup-winter

 

__

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort. T’agrairem que comparteixis l’enllaç d’aquesta pàgina amb els teus amics en lloc de compartir els seus continguts. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort. Te agradecemos que compartas el enlace de esta página con tus amigos en lugar de compartir sus contenidos. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort. By all means tell your friends – we encourage you to share the link to this page with your friends rather than sharing the file. Thanks for your respect.