CONTE VA! VA DE CONTES _ retallable

Retallable per la fira Conte Va! Va de contes, organitzada per l’Associació pel Foment de la Lectura infantil Judit Sandra Garcia, que es realitza cada any durant el segon dissabte del mes de maig a Vilanova i la Geltrú i que enguany celebra el ser 5è aniversari.

Si retalles totes les figures, podràs muntar la Fira amb tots els seus elements més característics: l’entorn de la Rambla principal i la plaça de les Neus de Vilanova i la Geltrú, els contacontes, els tallers infantils, les parades de llibres, la Ratoliva i les activitats dels il·lustradors… fins i tot els globus de la inauguració.

Un bonic record de la Fira que podràs comprar a la parada de l’Associació el mateix dia de la fira i muntar a casa seguint aquestes senzilles instruccions, tot recordant totes les activitats i emocions del dia. Els fons recaptats amb aquest element promocional estan destinats a subvencionar i fer possible tots els tallers i espectacles gratuïts que t’ofereix la Fira de Conte va! Va de contes!

Material _

Retallable de la fira Conte va! Va de contes

Tisores

Cola

Muntatge _

Retallar els marges i plegar la cartolina amb la impressió amb la plaça de les Neus i el terra de la Rambla per la línia de punts.

Retallar de l’altra pàgina els edificis de la Rambla seguint la línia de punts, amb la pestanya inferior i lateral.

Plegar les pestanyes lateral i inferior cap endavant i posar cola a les pestanyes per la part del davant, només a la zona en blanc.

Unir les dues parts de l’escenari encolant les pestanyes per darrera de l’altra part de la Rambla que ja hem plegat.

Retallar la resta de figures per les línies discontínues.

Plegar les pestanyes inferiors de totes les figures cap enrere.

Posar cola a la part de la pestanya en blanc per davant.

Encolar els personatges on més us agradi a l’escenari amb la pestanya cap enrere.

I llest!! Ja teniu la fira Conte va! Va de contes per recordar la resta de l’any… fins la propera!