SANT JORDI _ bookmark

Com cada any, per celebrar amb els més petits de casa la diada de Sant Jordi he dissenyat un divertit marcador de pàgines per no perdre el punt dels vostres llibres preferits.

Només heu de descarregar l’arxiu, imprimir-lo i seguir les instruccions del tutorial. Superfàcil i divertit, us animeu?

comprar

Material

1 cartolina blanca una mica gruixuda tamany A4

Tisores

Cutter

Instruccions 

Descarrega i imprimeix la plantilla en la cartolina blanca.

Retalla tot el contorn del punt amb unes tisores o una ganiveta. És bastant irregular i potser els més petits necessitaran una miqueta d’ajuda. No cal que retalleu totes les formes, podeu fer-les més arrodonides. Per la part dels peus dels personatges podeu resseguir la línia fina marcada en vermell.

També caldrà tallar amb cura les zones de la part interior marcades amb una fina línia vermella. Fa una forma de V per sota els braços formant la punta inferior del cor. És molt important no arribar a tallar cap dels dos extrems per què el punt de llibre s’aguanti correctament.

Comproveu que us queda tota ben tallada i separeu-la suaument sense doblegar. Per fer aquests talls un recomano utilitzar una ganiveta ben esmolada i la més petita que tingueu, ja que permeten tallar amb més precisió.

 

Per col·locar el punt només haureu d’encaixar la punta del cor per davant de la plana que vulgueu marcar… i la resta del cos dels personatge per darrere. El punt de llibre s’aguantarà sol!!

Espero que us agradi… i Molt Bon Sant Jordi!! I no us oblideu mai de llegir!!

__

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort i són només per ús personal. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial. T’agrairem que comparteixis l’enllaç d’aquesta pàgina amb els teus amics en lloc de compartir els seus continguts. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort y son sólo para uso personal. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales. Te agradecemos que compartas el enlace de esta página con tus amigos en lugar de compartir sus contenidos. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort and are for personal use only. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. By all means tell your friends – we encourage you to share the link to this page with your friends rather than sharing the file. Thanks for your respect.