FESTA MAJOR _ retallables enrolla-t

Us presento un recurs didàctic per a fer reciclant rotlles de paper i promocionar els vostres gegants amb una activitat senzilla i apta fins i tot pels més menuts. 

GEGANTS de PINEDA DE MAR

 

GEGANTS de CALDES DE MONTBUI

 

És una activitat molt fàcil de realitzar i que pot tenir una versió en línia per colorejar i muntar o, si es prefereix, una versió a color que només cal retallar i engomar en un rotlle de paper.

Muntatge de les plantilles ENROLLA-T

Material_ 1 tub de paper de wc, adhesiu universal i tisores.


Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial i tenen els drets d’ús cedits a les diferents colles. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales y tienen los derechos de uso cedidos a las diferentes entidades. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. Thanks for your respect.

SaveSave