PLANE spoon _ paper game

Estàs cansat de fer l’avió i que no obri la boca? Has pensat que potser no el veu? No pateixis més … aquí tens la solució … i si segueix sense menjar, almenys passarà una bona estona!! Ja em direu si us funciona!!

Material_ 1 cullera, adhesiu universal i tisores o ganiveta.

02_ Plane

Retallar el contorn de les dues peces de l’avió.

03_ Plane

Retallar amb una ganiveta les 4 línies marcades en vermell del centre de les ales. Per aquestes ranures és per on insertaren després la cullera.

04_ Plane

Doblegar les ales pel centre.

05_ Plane

Doblegar l’altra peça per formar el timó de cua de l’avió en quatre parts seguint els colors, tal com es veu a la imatge.

06_ Plane

Enganxar el timó vertical sencer i posar cola als timons horitzontal deixant més o menys 1 cm a la part central sense encolar per que pugui passar després la cullera.

07_ Plane

Enganxar les ales horitzontal del timó de cua de les dues peces.

08_ Plane

Ara ja podem inserir la cullera. En primer lloc la passarem a la ranura entre les dues ales, a la següent ranura per sota i altre cop per sobre.

09_ Plane

Després farem sortir el mànec de la cullera per la ranura de l’ala superior i atravessarem el timó de cua entre les dues peces.

10_ Plane

… i ja tindrem el nostre avionet llest i preparat per enlairar-se i deixar bocabadats als més petits de la casa!!

11_ Plane

Quan acabis només has de treure la cullera de les ranures per rentar-la i guardar l’avionet per a la pròxima papilla! 

01_ Plane

__

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort i són només per ús personal. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial. T’agrairem que comparteixis l’enllaç d’aquesta pàgina amb els teus amics en lloc de compartir els seus continguts. Gràcies pel teu respecte.

SaveSave

6 thoughts on “PLANE spoon _ paper game

Deixa un comentari