DRAC _ bookmark

Com cada any, per celebrar amb els més petits de casa la diada de Sant Jordi he dissenyat un divertit marcador de pàgines d’un petit drac per no perdre el punt dels vostres llibres preferits.

Només heu de descarregar l’arxiu, imprimir-lo i seguir les instruccions del tutorial.

download

Material

1 cartolina blanca una mica gruixudes tamany A4

Tisores

Cutter

Instruccions 

01_-Punt-St-Jordi-'16

Descarrega i imprimeix la plantilla en la cartolina blanca.

02_-Punt-St-Jordi-'16

Retalla tot el contorn del drac amb unes tisores o una ganiveta. És bastant irregular i potser els més petits necessitaran una miqueta d’ajuda. No cal que retalleu totes les formes, podeu fer-les més arrodonides. Només és imprescindible ajustar-se al màxim en la zona del drac que va de la mandíbula al coll per que encaixi bé en el full de paper.

03_-Punt-St-Jordi-'16

També caldrà tallar amb cura les zones del drac marcades amb una fina línia vermella. Primer el contorn del braç fins que toqui la línia de la panxa.

04_-Punt-St-Jordi-'16

Comproveu que us queda tota ben tallada i separeu-la suaument del cos sense doblegar. Per fer aquests talls un recomano utilitzar una ganiveta ben esmolada i el més petita que tingueu, ja que permeten tallar amb més precisió.

05_-Punt-St-Jordi-'16

A continuació retalleu, també des de la panxa, la línia de contorn de la pota del davant fins el final.

09_-Punt-St-Jordi-'16

Per col·locar el drac només haureu d’encaixar el cap, el braç i la pota a la part del davant de la plana que vulgueu marcar… i ell s’aguantarà sol!!

Espero que us agradi… i Molt Bon Sant Jordi!! I no us oblideu mai de llegir!!

 

07_-Punt-St-Jordi-'16

__

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort i són només per ús personal. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial. T’agrairem que comparteixis l’enllaç d’aquesta pàgina amb els teus amics en lloc de compartir els seus continguts. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort y son sólo para uso personal. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales. Te agradecemos que compartas el enlace de esta página con tus amigos en lugar de compartir sus contenidos. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort and are for personal use only. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. By all means tell your friends – we encourage you to share the link to this page with your friends rather than sharing the file. Thanks for your respect.

3 thoughts on “DRAC _ bookmark

  1. Retroenllaç: 12 imprimibles inspirados en el Día del Libro | Cosas Molonas | DIY Blog

  2. Retroenllaç: ¡FELIZ SANT JORDI! | Reprosants

  3. Retroenllaç: DIY Bookmarks | My Crazy Good Life

Els comentaris estan tancats.